Bordskærm Edge Topmonteret

Fra 1.679,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Bordskærm Edge topmonteret er et rigtig godt bud på en støjdæmpende bordskærm, med monterings beslag i sort lakering. Skærmen er beklædt med sort Fiji filt.
Skærmen monteres på toppen af bordpladen, ved hjælp af de medfølgende beslag. Nem at montere.

Bordskærmen lever op til myndighedernes anbefalinger om en barriere mellem to personer, der er placeret over for hinanden, eller ved siden af hinanden.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på bordskærme.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Bordskærm med mange anvendelsesmuligheder

Bordskærm Edge topmonteret i sort er en flot og enkel løsning, når du skal afskærme arbejds bordet, enten op mod et andet bord, eller blot for at skaffe lidt ro. Og så skjuler den rod på bordet. Skærmen er beklædt med sort Fiji filt, med en kant liste af sort gummi, og den leveres med et sæt beslag til montering på toppen af bordpladen. Skærmen fås også i en højere model til frontmontering på forkanten af bordpladen. Skærmen er med til at skabe lidt arbejdsro og privat sfære.

Bordskærm Edge sort er lige til at sætte op, og lige så nem at flytte rundt. Skærmen kan benyttes til at sætte opslag eller billeder på, dog mister den så lidt af de akustiske egenskaber.
Skærmen opfylder også kravene til afstands barriere i disse Corona tider.

Bordskærmen egner sig rigtig godt til kontor landskaber, men også som afskærmning i undervisnings og eksamens lokaler.

Skærmen fra Lintex kan støvsuges. Pletter kan for det meste fjernes med en fugtig klud. Skulle der komme vanskelige pletter på skærmen, fjernes disse med en neutral sulfo opløsning. Man bør ikke skrubbe for meget på den, da det kan forårsage ændringer i farven. Prøv evt. først på et lille hjørne af skærmen, og se hvordan det påvirker polstringen.

Støjdæmpende effekt

Fyldet mellem de stofbeklædte plader består af 30 mm genbrugsplast. Dette giver skærmen en lydabsorberende effekt, som er med til at ændre akustikken i rummet, og bidrage til et roligere miljø. Det er ikke altid nok at opsætte lyddæmpende bordskærme, hvis man vil styre akustikken i et lokale. I store kontor landskaber, eller i beton byggeri, vil lydene blive kastet frem og tilbage mellem vægge og vinduer, og tilsammen vil de opfattes som generende støj. Her er det ofte nødvendigt at bruge flere midler. For eksempel gulvskærme, hvor man faktisk har mulighed for at styre lydene i lokalet, ved at flytte skærmene.

Edge fås også til frontmontering, og som gulvskærm.

 

Du kunne også være interesseret i...