Enkle bordskærme

Fra 1.599,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Enkle bordskærme med lydabsorberende egenskaber, og i flotte farver. Skærmene er stofbeklædte, og de er lige til at montere på bordpladen.

Priserne er inkl. 2 bordbeslag.

  • Mål:
  • Højde: 65 eller 80 cm
  • Tykkelse: 20 mm, forstærkede 26 mm
  • Bredde: 80, 120, 140, 160, 180, 200 cm
  • Belastning: Op til 6 kg, forstærkede op til 25 kg
  • Massiv kerne med skumlamineret tekstil
  • Beslag farve: Sort
  • Mulighed for bordklemmer, mod merpris

De forstærkede skærme kan påmonteres f.eks. en monitorskærm. Se mere nedenfor.

!! Notér farvevalg i bemærkningsfeltet ved bestilling. Er der ikke valgt farve, leveres skærmen betrukket med sort Hush filt. Farverne kan ses i billed sektionen.


Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerEnkle bordskærme

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

En flot baggrund til arbejdet

Enkle bordskærme lige til at sætte fast på bordpladen. ScreenIt fås som almindelige skærme, og som forstærkede skærme, der kan bære op til 25 kg.

Skærmene lukker af for det øvrige lokale, og du kan skabe din egen udsigt ved at bruge skærmen som opslags tavle. Hæng dine egne billeder op, og sæt dit personlige præg på skærmen.
På den forstærkede skærm kan der monteres en skinne, som kan udstyres med en eller to monitorarme. Det giver mere plads på bordet, og det letter rengøringen, når computer skærmene er fastgjort til en skinne.

Er der meget rumklang i lokalet, hjælper skærmene, idet de absorberer en del af lyden. Det sørger det polstrede skumlag for. Dårlig akustik i et rum svækker koncentrationen, og det kan give hovedpine. Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til, for at dæmpe støj niveauet.

Montering

Skærmene leveres med beslag, som monteres under bordpladen med skruer. Til skærme under 180 cm leveres 2 stk. beslag, og til skærme over 180 cm leveres 3 stk. beslag.
Ønsker du at undgå at skulle bore huller, da kan du bestille klemmesæt i stedet for. De fungerer ligesom skruetvinger, og de passer på bordplader op til 42 mm i tykkelsen. Disse leveres ligeledes i sæt med henholdsvis 2 og 3 stk.

Som standard kan du vælge mellem 12 farver Hush fra Gabriel beklædning, men den fås i flere farver, som du kan se her. Det er også muligt at få skærmen polstret i andre tekstil kvaliteter. Kontakt os, hvis du vil høre mere om disse muligheder.

© NIVO-KontormøblerEnkle bordskærme

Du kunne også være interesseret i...