Brochurehylde

Fra 1.099,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Brochurehylde i lys lakeret eg til montering på væggen. Brochurehylden er en flot nyfortolkning af den traditionelle magasin holder. Hylden er af dansk design, og den fås i to størrelser.

  • Mål vandret hylde: B60 x H40 x D5,3 cm
  • Mål lodret hylde: B30 x H80 x D5,3 cm
  • Hvidpigmenteret lakering
  • Pulver lakeret metalrør

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerBrochurehylde

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerBrochurehylde

Præsenter brochurerne på væggen

Brochurehylde, som fås i to størrelser, og som giver plads til brochurer, aviser og blade. Den er velegnet til opsætning på væggen i kontoret, i receptionen og i kantinen. Den egner sig også godt til venteværelset, hvor den tillige kan bruges til opstilling af billed bøger til børnene. Efterhånden ser man også bladholdere på børneværelser i private hjem, hvor billedbøgerne virker dekorative.

Skal det være den vandrette hylde, hvor bredden svarer til ca. 3 A4 ark, eller skal det være den lodrette hylde, hvor bredden er ca. 1½ A4 ark, og hvor der er to holdere over hinanden.? En metalstang holder brochurer og blade på plads, mens en kantliste sørger for, de ikke falder ud. Det er dansk håndværk og gennemtænkt funktionalitet.

Det enkle og smukt udførte design bidrager dekorativt til den øvrige indretning. Hylden er produceret af Andersen Furniture, og her tænker man miljøet ind i alle facer. Det gælder lige fra de anvendte materialer, til den måde, forsendelsen af den færdige vare håndteres på. Træet kommer således fra ansvarlig skovdrift, materiale spildet er mindst muligt, og produkterne pakkes så flade som muligt, så de fylder mindre og bruger mindre emballage. Der lægges desuden vægt på et tidløst design, som vil holde i mange år frem, og som ikke bare kasseres efter få år.

Du kunne også være interesseret i...