Enkel Jive reol

Fra 1.499,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Enkel Jive reol, som fås i 5 størrelser og i Decor laminat eller finér. Reolerne er helt enkle, men de er flot udførte. De kan rumme en masse, og de kan kombineres på utallige måder.

 • Mål:
  • B78 x D35 x H80,1 cm
  • B78 x D35 x H115,3 cm
  • B78 x D35 x H150,5 cm
  • B78 x D35 x H185,7 cm
  • B78 x D35 x H221,0 cm
  • Alle reolerne leveres med integreret plade sokkel
 • Farver:
  • Decor laminat: Eg, hvid, lys grå, antracit, sort
  • Finér: Bøg, birk

  Det er muligt at konfigurere disse reoler i andre størrelser, farver, med låger og skuffer mm. Reoler med låger kan ses her og her. Kontakt os, hvis du har ønsker ud over de reoler, vi tilbyder her. Så hjælper vi dig frem til det ønskede resultat.

  OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  © NIVO KontormøblerEnkel Jive reol

  Varenummer (SKU): N/A Kategori:
  Hurtig levering  – Dansk logistik
   Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
  Nemt at samle – kan også leveres monteret 
  Kvalitet med garanti
  EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Den simple reol med de store anvendelsesmuligheder

  Enkel Jive reol fra Fumac fås i Decor laminat eller finér. Reolen står på en integreret sokkel med stilleskruer, så reolen kan nivelleres indefra. Reolen har gennemgående hylder, 2, 3, 4, 5 eller 6 rum. Bagbeklædningen er pæn, så reolen kan anvendes som rumdeler.
  Højden mellem hylderne gør, at der er plads til ringbind og A4 mapper. Ellers kan den anvendes på traditionel vis som bogreol, eller til at lægge ting af vejen, tilført lidt dekorative genstande. Det nye er, at reolen kan udstyres med låger og skuffer og meget andet.

  Som standard leveres reolen med en pladesokkel. Hvis du ønsker en højere sokkel, ben eller hjul, eller en ekstra hylde, da kontakt os, så hjælper vi dig videre. Det er også muligt at indrette disse reoler med skuffer, dueslag, og meget mere. Du kan få opdelt hylderne med en skillevæg, hvilket anbefales, hvis du monterer låger. Kontakt os for nærmere information. Har du brug for reolen i andre mål eller farver? Måske har du brug for at montere reolen på væggen? Næsten alt kan lade sig gøre..

  Alt i alt en tidløs reol med mange muligheder. Reolen kan bruges både i kontor miljøet, og i det private hjem. Reolen kan også bruges som skranke, eventuelt med en topplade. Se et eksempel her. Reolen med låger kan ses her.

  © NIVO KontormøblerEnkel Jive reol

  Du kunne også være interesseret i...