Pænt kontorskab

Fra 2.749,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Pænt kontorskab med to låger, og med plads til ringbind bag lågerne. Skabet fås i fem højder, med overflader i Decor laminat eller finér. Skabet kan indpasses i de fleste reol opstillinger.

 • Mål:
  • B78 x D35 x H80,1 cm
  • B78 x D35 x H115,3 cm
  • B78 x D35 x H150,5 cm
  • B78 x D35 x H185,7 cm
  • B78 x D35 x H221,0 cm
  • Alle skabene leveres med integreret plade sokkel
 • Farver:
  • Decor laminat: Eg, hvid, lys grå, antracit, sort
  • Finér: Bøg, birk

  Lågerne fås også med kodelås, og da denne ikke kan eftermonteres, bedes du kontakte os, før du bestiller et skab, hvis du ønsker lås.

  Det er muligt at konfigurere disse skabe i andre størrelser, farver og indretninger. Kontakt os, hvis du har ønsker ud over de skabe, vi tilbyder her. Så hjælper vi dig frem til det ønskede resultat.

  OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  © NIVO KontormøblerPænt kontorskab

  Varenummer (SKU): N/A Kategori:
  Hurtig levering  – Dansk logistik
   Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
  Nemt at samle – kan også leveres monteret 
  Kvalitet med garanti
  EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Et ryddeligt arbejdsrum

  Pænt kontorskab med låger til at skjule indholdet. Skabets bagside fremstår flot ligesom resten, så skabet kan stå frit og fungere som rumdeler eller skranke. Overfladerne fås i 5 Decor laminat farver og 2 finér farver. Skabet står på en integreret sokkel med stilleskruer, så det kan nivelleres indefra.

  Kontorskabet fås i fem højder med 2 – 6 hylder, som alle kan rumme et A4 ringbind i højden. Skabet med 6 hylder har dog kun låger, der dækker de nederste 5 hylder.

  Disse skabe er velegnede til kontoret eller receptionen, og det enkle design gør det nemt at indpasse i de fleste indretninger. Skabene passer sammen med de enkle reoler, som ses her, og skabene med skydelåger, som ses her. Samlet set har du mulighed for at få hele din opbevaring i samme design.
  Som standard leveres lågerne med brede alu-greb. Der er dog andre muligheder, blandt andet grebsfri låger. Vær opmærksom på, at grebsfri ikke kan eftermonteres. Ønsker du derfor grebsfri, da kontakt os, inden du bestiller.

  Ønsker du en højere sokkel, ben eller hjul, eller en ekstra hylde, da kontakt os, så hjælper vi dig videre. Har du brug for skabet i andre mål eller farver? Eller måske vil du hellere have skabet monteret på væggen? Spørg os, næsten alt kan lade sig gøre..

  © NIVO KontormøblerPænt kontorskab

  Du kunne også være interesseret i...