Menighedsbord

Fra 4.199,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Menighedsbord, som er velegnet til møder og sammenkomster i menighedshuset, og til konfirmandstuen. Bordet er smalt, af et let og enkelt design. Det kan klappes sammen, og de integrerede hjul gør det nemt at flytte rundt.

*Priseksemplet her gælder et bord, 80 x 120 cm, med hvid decor laminat plade.

  • Dimensioner:
  • 80 x 140 cm
  • 80 x 120 cm
  • Højde: 74 cm
  • Bordplade: Hvid Decor laminat
  • Bordplade i sort linoleum, mod merpris
  • Stel: Hvid eller sort pulverlakeret stål
  • 2 integrerede hjul
  • 2 stilleben
  • Kan foldes sammen

Bordet fås i andre størrelser og overflader. Se evt. mere her.

 

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerMenighedsbord

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Alsidigt bord

Menighedsbord er et praktisk og alsidigt møbel, som nemt og hurtigt kan klappes sammen og stilles væk. Bordet kan betjenes af én person ved hjælp af et enkelt greb.  Det gør bordet ideelt til møder og sammenkomster, hvor det kan opstilles efter behov og derefter nemt fjernes igen. Det giver fleksibilitet i rummet og mulighed for at tilpasse bordopstillingen efter behov.

Bordet egner sig til menighedshuset, hvor det kan bruges til møder, sammenkomster, arrangementer og sociale aktiviteter. Ligeledes kan det bruges i konfirmandstuen, hvor det vil være en praktisk løsning til undervisning, gruppearbejde eller sociale sammenkomster.

Vi har her valgt at tilbyde bordet med sort eller krom stel, og med bordplade i hvid Decor laminat eller sort linoleum.  Begge bordplader er populære valgmuligheder, da de begge er holdbare og lette at rengøre. Hvid Decor laminat giver et lyst og moderne udseende, der kan passe godt til forskellige indretningsstile, mens sort linoleum kan give et mere elegant og formelt udseende. Det er dog muligt at få bordet med andre overflader. Det kan du se mere om her, hvor du også kan se flere størrelser på bordpladen.

Miljøbevidst møbelproducent

Producenten af dette bord lægger vægt på miljø ansvarlig produktion. De stiller strenge krav til deres leverandører med hensyn til indkøb og administration. Målet er, at alle produkter skal være 95% genanvendelige. Bordet kan adskilles, og de enkelte dele kan bortskaffes separat. Metaldele kan genanvendes, mens trædele enten kan genanvendes eller forbrændes.

 

 

© NIVO-KontormøblerMenighedsbord