Trinidad stol

Fra 3.099,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 2500,-

Kantinestol Trinidad, en klassisk flot, dansk kantinestol med en skal i formspændt finer. Trinidad stolen har et flot let design, der giver et spil igennem udfræsningerne. Stolen har en god komfort, og den tilbagelænede sædevinkel gør den rar at sidde i over længere tid.

  • Mål: B48,5 x D57 x H85 cm
  • Siddehøjde: 45,5 cm
  • Stel farver: Krom, sort eller flintgrå
  • Skal farver: Sort ask. eg lak, valnød lak, lys grå, grå, røget eg
  • Vægt: 4 kg
  • Skal: Bøg lakeret
  • Stel: krom
  • Stabelbar op til 8 stole

Stolen med bøg og krom er den helt oprindelige Trinidad stol, som den i første omgang blev tilbudt. Det er stadig den bedste pris, hvis du skal bruge en flot design stol i den originale version.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på Trinidad stolen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerTrinidad stol

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Hurtig levering af lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Den traditionelle Trinidad stol

Trinidad stolen er i et meget let design, der giver et spil mellem lys og skygge. Samtidig har stolen en god sidde komfort, og den tilbagelænede vinkel på sædet gør den behagelig at sidde i over længere tid. Stolen kan stables, og stolen ser faktisk smuk ud, selv når den er stablet, da man stabler den rundt i cirkelform.

Trinidad stolen blev første gang introduceret i starten af 90’erne, hvor Nanna Ditzel designede stolen, inspireret af husfacaderne på Trinidad. Nye fræsnings metoder gjorde det muligt at frembringe det nu velkendte design.
Stolen har vundet flere priser i tidens løb, blandt andet fordi det lykkedes Nanna Ditzel at skabe et helt nyt design inden for finér stole, som ellers er ret begrænsende. Trinidad stolen indgår nu i de permanente samlinger på flere designmuseer som en post-moderne milepæl i design historien.

Oprindeligt blev stolen skabt med lakeret bøge skal og krom stel, og det er denne model, der tilbydes her. Stolen findes dog nu i flere stel farver og finer overflader. Sædet fås med armlæn og med polstring, som også fås i flere farver og kvaliteter. Kontakt os, hvis du har brug for andre muligheder end dem, der tilbydes her.

Du kunne også være interesseret i...