Trinidad stol fra Fredericia Furniture

Fra 2.799,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Kantinestol Trinidad fra Fredericia Furniture, en klassisk flot, dansk kantinestol med en skal i formspændt finer. Trinidad stolen har et flot let design, der giver et spil igennem udfræsningerne. Stolen har en god komfort, og den tilbagelænede sædevinkel gør den rar at sidde i over længere tid.

  • Mål: B48,5 x D57 x H85 cm
  • Siddehøjde: 45,5 cm
  • Stel farver: Krom, sort eller flintgrå
  • Skal farver: Sort ask. eg lak, valnød lak, lys grå, grå, røget eg
  • Vægt: 4 kg
  • Skal: Bøg lakeret
  • Stel: krom
  • Stabelbar op til 8 stole

Stolen med bøg og krom er den helt oprindelige Trinidad stol, som den i første omgang blev tilbudt. Det er stadig den bedste pris, hvis du skal bruge en flot design stol i den originale version.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på Trinidad stolen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerTrinidad stol fra Fredericia Furniture

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Den traditionelle Trinidad stol

Trinidad stolen fra Fredericia Furniture er i et meget let design, der giver et spil mellem lys og skygge. Samtidig har stolen en god sidde komfort, og den tilbagelænede vinkel på sædet gør den behagelig at sidde i over længere tid. Stolen kan stables, og stolen ser faktisk smuk ud, selv når den er stablet, da man stabler den rundt i cirkelform.

Trinidad stolen blev første gang introduceret i starten af 90’erne, hvor Nanna Ditzel designede stolen, inspireret af husfacaderne på Trinidad. Nye fræsnings metoder gjorde det muligt at frembringe det nu velkendte design.
Stolen har vundet flere priser i tidens løb, blandt andet fordi det lykkedes Nanna Ditzel at skabe et helt nyt design inden for finér stole, som ellers er ret begrænsende. Trinidad stolen indgår nu i de permanente samlinger på flere designmuseer som en post-moderne milepæl i design historien.

Oprindeligt blev stolen skabt med lakeret bøge skal og krom stel, og det er denne model, der tilbydes her. Stolen findes dog nu i flere stel farver og finer overflader. Sædet fås med armlæn og med polstring, som også fås i flere farver og kvaliteter. Kontakt os, hvis du har brug for andre muligheder end dem, der tilbydes her.

Du kunne også være interesseret i...